Добре колеги , мерси , ще я закарам в някои от сервизите около мен , имам таман два "форумни" наблизо , но не ми се наливаха огромни цифри в тази кола...ама жената я хареса и иска да и я направя да я шофира. То и предницата е ебаси тоталната щета , та ще ми излезе през носа. Ама жените толко им разбират главите , като я вида такава екстравагантна на визия...а не че не съм и купил Мерцедес 230 коня-автомат , ама грозен бил , приличал на хладилник щото е бял...та така.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде е ПИН-15 ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщениеДобре колеги , мерси , ще я закарам в някои от сервизите около мен , имам таман два "форумни" наблизо , но не ми се наливаха огромни цифри в тази кола...ама жената я хареса и иска да и я направя да я шофира. То и предницата е ебаси тоталната щета , та ще ми излезе през носа. Ама жените толко им разбират главите , като я вида такава екстравагантна на визия...а не че не съм и купил Мерцедес 230 коня-автомат , ама грозен бил , приличал на хладилник щото е бял...та така.
Пòздрави на съпругата ти! В добрия смисъл, разбира се. Явно дамата има нюх и усет към естетиката. Да си призная - и на мен не ми харесват Мерцедесите, ако ще и да са 300 коня. И бели, и черни - все си приличат на хладилници и са точно толкова скучни. Като хладилници!
пп По темата - нямам газ и не ми клатят оборотите. Нито в движение, нито на място. Пин 15 не съм рязал. Дебитомера ми е на 60000 км, Бош, стъпков мотор не съм сменял, ор'гиналния е. Свещи НЖК, всички въздуховоди са здрави. CF2, два литра бензин. И както каза един колега преди време: "Двойката си е двойка ..."
Comment
-
Колко пъти е обсъждано това, че 1.8-цата в почти всичките си версии на софтуера има проблем с управлението на празния ход. Това е оправено в най-новата версия. За нея обаче екземплярите с 2 датчика за температура се нуждаят от малка корекция в инсталацията към ЕКУ-то.
С тази корекция в комбинация с най-новия софтуер оборотите заспиват!Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Погледни върху ЕКУ-то има два 10 цифрени номера и ми ги напиши на лично. Ще ти кажа тогава какво ще се направи.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАбе ей, кола и жена не се дават бе.
Comment
Comment